Дигитален дизайн на усмивката (DSD)

Започваме всички наши лечения с дигитален дизайн на усмивката, след това този дизайн се трансформира в план за лечение, който интегрира биология, структура и функция, за да постигнем дълголетие. 

Концепцията DSD има за цел да съдейства на естетичния зъболекар като визуализира естетичното планиране чрез снимки, видеоклипове и рисунки; способства за по-ефективната комуникация между естетичния зъболекар, зъботехническата лаборатория и всички останали специалисти, работещи по случая; увлича пациента да участва в процеса по планиране, като го вдъхновява и мотивира за дентално лечение.

Но DSD не е само софтуер и снимки, то е философия на работа.

Естетичните зъболекари в LEGE ARTIS се превръщат във Вашия личен дизайнер на усмивката (smile designer), като излизат извън границите на традиционната стоматология, използват своите художествени, социални и емоционални умения, за да превърнат денталното лечение в един приятен, ползотворен и успешен процес.

 

дизайн според чертите на лицето ви

Чертите на лицето ни насочват да проектираме идеалните очертания и хармония на всяка усмивка.
След като имаме рамка на бъдещата усмивка, можем да изберем идеална форма, текстура и цвят, тип реставрация и материали, които са най-подходящи за Вас.

Бондинг >
Фасети/Корони >

 

Контакти

телефон

(052) 992 190

адрес

 ул. Ген. Столипин 58

 Варна 9002

 

работно време

 08:30 – 18:00