ендодонтия

Съвременната ендодонтия, представлява качествено лечение на кореновите канали на заболелите зъби. Целта на лечението на кореновите канали е да се спаси зъб или корен на зъб, както и да се възстанови структурата му.

Най-често в ендодонтията се прилага т.нар. лечение на гранолом на зъб, вадене на нерв или умъртвяване на нерв, което се прави чрез правилното почистване, дезинфекциране и запълване на каналите на зъбите.

прецизност

Съвременното ендодотско лечение  (лечение на коренови канали) в Lege Artis се извършва с помоща на високотехнологичен микроскоп CJ-Optik от най-ново поколение. Той позволява 25 кратно увеличение на образа, което прави работата максимално прецизна и успешна.

едно посещение. без болка.

Кореновото лечение се извършва безболезнено (под упойка). Целта ни е проблемът да бъде премахнат в едно посещение, което може да е в рамките на от 40 мин до 2 часа. Повторно посещение на кабинета се налага само при много тежки случаи за лечение, т.е. в 90% от случаите напускате кабинета без болка и с решен проблем.

3d Рентгенов кабинет

Рентгеновата снимка, която ще направим веднага след лечението на каналите, ще бъде доказателство за добре свършената работа и ще ни послужи да проследим резултата от лечението.

3D Скенер>

Контакти

телефон

(052) 992 190

адрес

 ул. Ген. Столипин 58

 Варна 9002

 

работно време

 08:30 – 18:00