За Клиниката

Нашата дентална практика 

Дентална клиника LEGE ARTIS е създадена през 2002 година  и вече 18 години се грижи за своите пациенти.
Екипът, зает в клиниката, се състои от млади и амбициозни дентални лекари, които работят на високо професионално ниво, с много хъс и любов към своята професия.
Методите на лечение, които се прилагат в Дентална клиника LEGE ARTIS, са съвременни, а апаратурата – най – модерна.
Денталните специлисти на LEGE ARTIS се стремят да осигуряват и предоставят на своите пациенти, оптимални дълготрайни резултати. Лечението е съобразено с биологичните и естетични закономерности.
При първа среща с нов пациент, основна задача е определянето на сложността на необходимото лечение. Това включва естетиката и функцията, мотивацията на пациента за по-сложно и дълготрайно лечение.
През последните години, голяма част от усилията на екипа, са насочени към усъвършенстване в областта на естетичната дентална медицина, порцелановите фасети и коронки, художествени реставрации.

Други основни дейности са ендодонтското и пародонталното лечение, детската дентална медицина, детската и възрастовата ортодонтия, възстановяването на липсващи зъби с импланти.

Дентална клиника LEGE ARTIS

разполага със специалисти и професионална техника в следните направления:

 

  • Дигитален дизайн на усмивката (DSD)
  • Ортодонтия
  • Композитни възстановявания (BONDING)
  • Порцеланови корони и фасети
  • Ендодонтия – лечение на коренови канали
  • Пародонтология
  • Имплантология
  • Детска дентална медицина
  • Избелване на зъби в кабинет
  • 3D Scanner

Нашите Дентални лекари

Екип от професионалисти от Ново поколение

Д-р Борислав Рангочев

Дентален Лекар

Д-р Румяна Яшева

Дентален Лекар

Д-р Злати Търсанкова

Дентален Лекар

Д-р Кристина Божанова

Дентален Лекар

Д-р Петър Баев

Дентален Лекар

Вие сте в добри ръце! Доверете ни се!

Д-р Борислав Рангочев – Трикратен победител в конкурса на Dental Tribune  „Усмивка на годината“ 2014, 2019, 2021 в категория „Композитни възстановявания“

 

Националният конкурс „Усмивка на годината“ е създаден през 2007 г. от българското издание на международната дентална медия – в-к „Дентал Трибюн”.

В-к „Дентал Трибюн” е най-влиятелното специализирано издание за дентална медицина в България и Македония. Вестникът е част от международната медийна група DTI – германски издател с 23 издания на 19 езика, разпространявани в над 90 страни.

Целта на конкурса е да бъдат отличени професионалните постижения на българските лекари по дентална медицина, които работят в областта на денталната естетика, както и да се фокусира общественото внимание към качеството и нивото на предлаганите дентални услуги в България.

Жури, съставено от световноизвестни авторитети в сфертата на денталната медицина определя победителите във всяка от категориите чрез анонимен вот, който се осъществява онлайн.

 

Д-р Борислав Рангочев е трикратен победител в тази категория. Той печели статуетката и през 2014, 2019, 2021 година в категория „Композитни възстановявания“.