фасети

Фасетите представляват тънък слой от керамика, който се залепва за предната повърхност най-често на фронталните зъби. Те могат да се направят от чисто естетична гледна точка, за подобряване вида на зъба (зъбът е функционален и здрав, но тук водещ е естетичният фактор). Едно от предимствата на фасетите е, че това е минимално инвазивна техника, позволяваща в кратък срок пациентът да постигне блестяща усмивка.

порцеланови корони

Порцелановата коронка обвива целия зъб (или надстройката на зъбния имплант). Порцелановите коронки осигуряват на пациента ефективен начин за достигане на висока естетика, съчетана със здравина на зъбната структура. Коронката приляга върху останалата част на изпиления зъб, като го прави по-устойчив и придава формата на естествен зъб.

DSD – Дигитален дизайн на усмивката

 

Усмивката е черта на лицето, затова дизайнът на усмивката в LEGE ARTIS, винаги започва с анализиране на чертите на лицето, така можем да определим идеалната хармония, размер, позиция и форма на бъдещите зъби. 

Чрез методът DSD симулираме всички промени, преди да започнем действителното лечение.

Дигитален Дизайн на усмивката (DSD)>

керамика

Ние използваме чиста керамика, произведена от IVOCLAR VivaDent, Лихтенщайн. Тази керамика има естествен вътрешен блясък, точно като тази, която откриваме в младите зъби.

Форма и текстура

Формата и текстурата се постигат с помощта на концепция, която използва дигитална технология за копиране на формата и текстурата на естествените зъби, от нашата собствена база данни с естествени, красиви зъби.  Така може да сте сигурни, че Вапите нови фасети или порцеланови корони са неразличими по форма и текстура от естетвени зъби.

 

контакти

телефон

(052) 992 190

адрес

ул. Ген. Столипин 58

 Варна 9002